loader image

برگزاری اردو جهت آشنایی طلاب با ساحت های گوناگون جامعه

در راستای اهداف مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب اسلامی و آشنایی طلاب با امتداد علوم حوزوی و اندیشه اسلامی به صحنه اجتماع و ساحت‌های گوناگون جامعه، مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب اسلامی ذیل بنیاد شیخ انصاری اقدام به برگزاری اردوهایی برای طلاب کرده است.

حجت الاسلام محسن عبدی مسئول مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب اسلامی بنیاد شیخ انصاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه  در رابطه با برگزاری این اردوها بیان داشت : طلاب مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب اسلامی بعد از آشنایی با مباحث نظری در کلاس‌های مدرسه در یک مواجهه عینی؛ با این آشنا می‌شوند که چگونه علم دینی در لایه نظر باقی نماند و با مسائل عینی و میدان عمل ارتباط گیرد و در نتیجه اثرگذاری و نفع واقعی را در پی داشته باشد.

وی افزود: روش امتداد علم و نوع مواجهه با عینیت و فرایند حل مسائل نقطه عطف این مدرسه است که در فرایند آموزشی آن تعبیه شده.

وی در رابطه با اردوی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در اردوی مجلس شورای اسلامی، حدود چهل نفر از طلاب مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب حضور پیدا کردند و از نزدیک با ساختار بودجه‌نویسی، ساختار قانون نگاری، آشنایی با شبیه‌سازهای قانون و بودجه و مسائل آینده‌پژوهی آشنایی پیدا کردند.لازم به ذکر است موضوع و اساتید این اردو به شرح ذیل برگزار شد: حجت‌الاسلام نژاد محمد با موضوع ساختارشناسی قوه مقننه، دکتر قائمی با موضوع شبیه‌ساز ساختار تحولی بودجه جمهوری اسلامی و دکتر احدیان با موضوع آینده‌پژوهی

عبدی در مورد بازدید از خانه مشروطه اصفهان اظهار داشت: یکی از جهت های ترم دوم مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب اسلامی، آشنایی با نقش حوزه در جریان مشروطه بود. یک نمونه عینی را می توان حضور علمای اصفهان در این جریان برشمرد. خانه مشروطیت اصفهان منزل حاج آقا نورالله نجفی بوده که ایشان رهبر دینی و سیاسی مردم اصفهان در نهضت مشروطیت بودند. ایشان نویسنده رساله مقیم و مسافر نیز می باشند، کتابی جذاب که شامل مناظره فرضی میان موافقان و مخالفان مشروطیت است. این خانه علاوه بر وقایع مربوط به دوران قبل از مشروطه ، محل کنش های سیاسی در دوران جنگ اول جهانی و اوایل سلطنت رضاخان پهلوی، نیز بوده. خانهٔ مشروطیت اصفهان مکان گردهم‌آیی آزادی‌خواهان، مردم، علما، روشنفکران و رجال سیاسی فرهنگی اصفهان وبختیاری بوده تا دربارهٔ مشروطیت و حکومت قانون و امور مدنی مشورت و هم‌فکری کنند. با حضور طلاب مدرسه راهبری در خانه مشروطه، استاد مرتضوی روایتی از وقایع مشروطه اصفهان و نقش علمای اصفهان و تحلیلی از آثار این جریان داشتند.

مسئول مدرسه راهبری حل مسائل انقلاب اسلامی بنیاد شیخ انصاری در رابطه با بازدید از شرکت دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان ابراز داشت: حجت‌الاسلام امیر نجات‌بخش در مسیر حرکت «شرکت دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان»، برادر خود، مهندس نوید نجات‌بخش – رئیس هیئت‌مدیره این شرکت – را همراهی کرده است. تجربهٔ این همراهی، همدلی  وهم‌زبانی، تامّلاتی را در پی داشته و وی تلاش داشته در پرتو مسیری که این شرکت می‌پیماید و در گفتگو و هم‌فکری با برادر خویش، به مسئلهٔ علم و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در کشور بیندیشد. در این مسیر، از ظرفیت اندیشهٔ دکتر رضا داوری اردکانی و استاد اصغر طاهرزاده نیز بهره برده و بهیار صنعت را می‌توان از معدود شرکت‌های دانش‌بنیان دانست که به تأملات فلسفی و نظری در زمینهٔ علم و تکنیک و فناوری راه گشوده است. تأسیس «بنیاد علم و فناوری بهیار صنعت» در کنار این شرکت دانش‌بنیان، نموداری از هم‌نشینی تفکّر و تکنیک در این شرکت است. برآیند این هم‌نشینی، فهم خاصّی از مسئلهٔ «تولید دانش‌بنیان» بوده که آن را به‌مثابه «گشایش راه آینده» کشور نمودار کرده است.

ورود/ثبت نام